Zondag

Vandaag een tochtje met de auto gemaakt. Eerst zijn we het schiereiland van de Caracasbaai opgereden om daar het Quarantainehuis en Fort Beekenburg te bekijken, beiden erg mooi gelegen met schitterend uitzicht over zee. Daarna naar de Sint Jorisbaai omdat daar een kitesurfschool is. Helaas was het weer niet zo goed om zelf lekker aan de slag te gaan. Gelukkig was daar ook een stuisvogelfarm waar we even naar de beesten hebben gekeken en wat gedronken. Daarna terug naar Papgayo voor Thijmens middagslaap. Omdat meneer in de auto al wat had liggen pitten vond hij het zelf niet meer nodig om thuis naar zijn bed te gaan, maar gezien zijn uitgelaten houding was wel te merken dat hij heel moe was en toen hij uiteindelijk sliep werd hij ook niet meer wakker… om half 5, nadat Jasper even voor de kust was gaan snorkelen, hebben we hem maar uit zn bed getrokken om toch nog maar weer even naar het zwembad te gaan, waar hij vervolgens uiteraard niet meer weg te slaan was! 😉

Leave a Reply