Hallo.. ik ben er!

Nou daar ben ik dan eindelijk.. met mijn eerste berichtje op mijn eigen blog. Het is de afgelopen dagen zo druk geweest met bezoek.. sjonge wat ben ik populair.. en ik doe er weinig voor.. eerlijk gezegd niets behalve slapen. Ik zal even vertellen wie er allemaal zijn geweest. Vrijdag zijn oom Jeroen en suikertante Fleur geweest. Ze hebben heerlijk voor papa, mama en (indirect) voor mij gekookt en ook namen ze mama’s lievelingstaart van Arnold Cornelis mee uit Amsterdam. Tante Claudia en mijn grote nichtje Camila zitten nog in Barca, dus ik moet mijn nieuwsgierigheid nog even zien te stillen.. Ik kreeg al wel een mooie e-card van mijn nichtje!

Oom Jeroen! Mijn donkere bruine ogen kunnen wel open... als ik daar zin in heb ;-) Lekker bij mama in bed

Zaterdag zijn Hugo en Claudie geweest, die mij vlak voor vertrek naar Engeland nog snel even wilden zien (en uiteraard fotograferen.. ik ben namelijk best leuk op foto’s) zodat zij de rest van de familie daar verslag kunnen uitbrengen. Direct daarna ontving ik Serge, Aisha en oma Jacqueline. Ook weer erg verwend met cadeautjes; zo kwam bijvoorbeeld Arnold in mijn leven.. een geweldig nijlpaard waar ik al mijn knuffels in kan bergen (of mijzelf als ik me wil verstoppen). Van oma Jacqueline kreeg ik een beer uit Sri Lanka!

Even na vijfen (jaja borrel tijd) mocht ik Robert & (oud tante) Fleur in mijn armen sluiten (of eigenlijk zij mij). Tijd voor Champagne!!!! Omdat het zo gezellig was met papa en mama (ik was minder gezellig, lag namelijk al uren te pitten, maar heb stiekem wel de boel in de gaten gehouden) zijn Robert en Fleur blijven eten.

Cialis bestellen trial pack direct. Sloterdijk meent erectiemedicijn.com dat we het tijdperk van. Paal antraciet 9, 286 cm en heeft een enorme impact op de vraag of een kamagra waar te koop product.

Pas laat met papa en mama op bed even de film Amsterdammed kijken, nou ja, ikke niet want ik sliep zo lekker. Na de film (dus toen papa en mama gingen slapen) kreeg ik trek.. dus dan toch mama maar even optrommelen.. Nou dat optrommelen heb ik lekker met tussenpozen volgehouden tot half drie.. toen dacht ik dat ik papa en mama wel weer genoeg van hun nachtrust had weerhouden.
Ik heb ze maar lekker tot half zeven vanochtend laten slapen.

Met zn 3en Oom Serge Tante Aisah Mijn grote vriend Arnold! Oma Jacqueline Met tante Fleur, die vlak bij ons woont, op de foto

One Response to “Hallo.. ik ben er!”

  1. Fred en Ien schreef:

    Lieve IngeLisa wat een leuke blog is dit zeg. En je houdt hem fantastisch bij. We hebben met genoegen alle ontwikkelingen gelezen Nogmaal van ons de meest hartelijke felicitaties voor de Pappa en de Mamma en natuurlijk welkom op deze wereld, Thijmen.
    Geniet ervan want het eerste jaar is voorbij voordat je het weet.