Floris 1 jaar!!!!

En omdat we nog niet genoeg waren uitgewaaid (zie vorig bericht) vertrokken we vrijdag 18 juni naar een strandhuisje op het Nollenstrand in Vlissingen. http://www.slaapstrandhuisje.nl. Daar kwamen ook oma Laura en Helma naar toe met veel cadeautjes voor Floris en een echte ‘Bumba’ taart!

Toen we op de parkeerplaats bij het Nollenstrand aankwamen en mamma even niet oplette, rolde Floris van het matrasje waarop mamma hem nét een schone luier had gegeven af,  de auto uit…. met zijn koppie op het grint. Hoewel hij niet hard viel leverde het onze jarige Job wel een flinke grintschaafwond op… arme knul.

Gelukkig mocht het de feestpret niet drukken. Eenmaal in het huisje geinstalleerd hebben we taart gegeten, gezongen en cadeautjes uitgepakt. Van oma Laura, tante Jeannette en oom Adri kreeg Floris een prachtige houten brandweerwagen (die meteen door Thijmen werd ingelijfd), van Helma heel veel  fijne strandspeeltjes, een boekje én een bal! Van pappa en mamma een motorfiets!! (ook direct door Thijmen aan hemzelf toegeeigend).

Op zaterdag was Floris ook nog een beetje jarig. We hebben voetbal gekeken in de strandtent http://www.strandpaviljoenpantarhei.nl en opa Hisko is gezellig gekomen… dus kreeg Floris nóg een cadeautje! Zondag zijn we naar het Arsenaal geweest http://www.arsenaal.com/, waarin een compleet Piratenpark is gevestigd. Thijmen moest eerst een beetje wennen… maar eenmaal een priratenzwaard (gemaakt van een ballon) in handen, was hij ‘de piraat te rijk’. Floris vond het allemaal even indrukwekkend en keek zijn oogjes uit..

Ondanks dat het weer wéér niet meezat (14 graden en wolken + drup) hebben we het heerlijk gehad. Met een roseetje op het strand genieten van de indrukwekkende schepen die vlak langs voeren en van Thijmen en Floris die lekker klooien in het zand. Thijmen ontmoette bovendien zijn eerste echte liefde: Fenna van acht jaar, uit Naarden. Thijmen had tegenover Fenna beweerd dat hij al vier jaar was en dat mamma een BWM reed. Maar die had de pappa van Fenna ook, dus dat maakte dan weer geen indruk 🙂 Enfin, op de laatste dag was de relatie tussen Thijmen en Fenna zover gevorderd dat ze kusjes gevend met elkaar over het strand rolden… helaas kwam toen toch het afscheid op zondagavond..

Maandag nog even gezellig langs Jeannette en Adri in Oosterland voor een kopje koffie… toen (helaas, maar ook wel weer lekker) door naar huis. Het was een heerlijk strandweekend!

               

One Response to “Floris 1 jaar!!!!”

  1. Denise schreef:

    wat een mooie mannetjes! super leuk om te zien! X Denise

Leave a Reply