Thijmens tweede verjaardag op JM

Op vrijdag 24 juli zijn we met twee auto’s (de BMW en de auto van Hisko) gepakt en gezakt naar Jentjemeer vertrokken. Heerlijk om daar weer te kunnen zijn! Zondag en maandag vierden we in kleine kring Thijmens tweede verjaardag. Uiteraard met BBQ en de nodige wijntjes. De viering was veel minder groots dan vorig jaar, maar dat had vooral te maken met de recente komst van Floris, werkdruk bij Jasper en het daardoor ontstane gebrek aan energie bij ons om iets groots op te zetten. Volgend jaar misschien weer wat uitgebreider. Thijmen heeft er naar ons idee in elk geval niet onder geleden 🙂 Hij heeft prachtige cadeautjes gekregen (veel ‘Cars’ spullen, puzzels, klei, kleurboeken, een echte racebaan, ‘aqua play’ en… een mondharmonica!).. en dit jaar een echte ‘Bliksem-taart’ voor knul…
Verder was er alle tijd voor varen (roeiboot, maar Thijmen kan ook al sloepvaren!). Floris vond het heerlijk om in de hangmat te ‘chillen’.. hij houdt niet zo van overdreven drukmakerij…

Bliksemtaart Lang zal Thijmen leven!! Bij oma Laura In de boom gezet... Op het podium met mijn nieuwe mondharmonica in de roeiboot achter de sloep.. Floris chillt in de hangmat Floris kijkt al heel helder de wereld in met 6 weken! Floris 6 weken!

Leave a Reply