Hartelijk dank!!!

Via dit blog willen we iedereen die we (nog) niet persoonlijk hebben mogen ontvangen maar ons wel een kaartje en/of cadeautje hebben toegestuurd heel hartelijk bedanken. We ontvingen echt heel erg leuke pakjes. Hieronder een kleine impressie….

Floris' eerste schoentjes.. Het broertje van Arnold van Serge en Aisah Een groot schaap van Geuko & Proudy Veel leuke kleertjes, waaronder 'tijgertje' van Restaurant Moeders in Amsterdam Twee 'bossen bloemen' van Chantall en Jesse Pooh van Amenah & Konrad en een Cap van Fritsje en Frans Lecluse

Ontdek websites van gevers:
www.fredbreebaart.nl (kunst)
www.moeders.com (heerlijk tafelen)
www.solofiore.nl (business support)

One Response to “Hartelijk dank!!!”

  1. Robrecht schreef:

    Inge-lisa, Jasper en natuurlijk Thijmen,

    Via deze weg onze gelukswensen, geniet van deze mooie tijd!

    Robrecht, Tamar, Frederique & Noor

Leave a Reply