Floris 5 weken oud..

Floris is inmiddels vijf weken oud. Hoewel we het erg druk vinden met twee jongens genieten we natuurlijk ook heel erg veel van ze. Floris wil nog heel vaak drinken. Tien voedingen op een dag worden meestal wel gehaald. ’s Nachts moet ik zeker drie keer ‘aan de bak’, dat betekent maximaal 2 x 2 uurtjes slaap per nacht. Afgezien daarvan is Floris een heel makkelijk en lief kereltje, veel minder druk dan Thijmen.
Thijmen wordt maandag alweer twee jaar! Hij kletst al aardig en dan gaat het voornamelijk over auto’s. Elke ochtend komt hij gezellig bij ons op bed. Hij positioneert zich dan in het midden tussen ons in en vraagt dan ‘televisie aan?’ en vervolgens: ‘pappa pap halen?’ Als pappa dan niet snel genoeg gaat dan duwt hij Jasper langzaam met zijn voetjes richting de rand van het bed en merkt daarbij op: ‘pappa hupsekee?!’ En deze gang van zaken is tekenend voor Thijmen… hij weet precies wat en hoe hij iets wil, waarbij hij pappa en mamma voor zijn karretje spant… de toekomst belooft nog wat 🙂

Floris vijf weken

Leave a Reply