Archive for april, 2011

The assassination of Peter Cottontail

zaterdag, april 30th, 2011

Mamma bracht een grote chocoladepaashaas mee van kantoor! Omdat we met Pasen naar Jentjemeer waren, kreeg haas nog een weekje uitstel van executie…. Maar op koninginnedag moest Peter Cottontail er toch echt aan geloven!
Gelukkig kregen de jongens hulp van Nikki en Max (en na nog een borreltje ook van de de pappa´s en mamma´s :-)..)

     

vrijdag, april 22nd, 2011

Vanmiddag zijn we lekker naar het strand gegaan, Wassenaarseslag waar ook Nastascha met Nikki en Max naartoe kwamen. Terwijl Nikki een fort aan het verdedigen is tegen het opkomende water, probeert Thijmen het fort juist te slopen. Floris denkt er het zijne van… 😉

Vreemde gast aan het ontbijt

zaterdag, april 16th, 2011

We zaten zaterdagochtend om 9u rustig met het gezin te ontbijten toen we werden opgeschrikt door een harde doffe klap tegen een raam op de eerste verdieping. Vervolgens dwarrelde er een hele lading witte veertjes langs het keukenraam naar beneden…. Toen Jasper polshoogte ging nemen werd al gauw duidelijk welk dierenleed zich zojuist had voltrokken..
Meneer Havik had juffrouw Duif op de vlucht in de lucht te grazen genomen (of althans, kon juffrouw Duif te grazen nemen omdat dat verdraaide huis precies op de vliegroute stond…) en zo kwam het dat meneer Havik rustig zijn koolhydratenrijke ontbijt op onze oprit zat weg te kauwen… Niet geschikt voor kinderoogjes, wel voor de camera..

Lansingerlandloop

zaterdag, april 2nd, 2011

Terwijl Natascha en ik (Lisa) ons op een warme lente dag het apezuur liepen, zorgde Jasper ervoor dat Nikki en Thijmen veel plezier hadden op de plaatselijke kinderboerderij. Een kinderboerderij met horeca! Dus goed om te onthouden 🙂