Archive for januari, 2011

Sealife

maandag, januari 31st, 2011

Maandagmiddag met opa Frank en Henriëtte naar Sealife in Scheveningen geweest (www.sealife.nl). Het werd een heel geklim en gesjouw op en af trapjes omdat ze aan het verbouwen zijn. Ondanks dat alles in de steigers stond, genoeg te zien. Vooral onze dierenvriend Floris keek zijn ogen uit! In het voorjaar heropent sealife en dan zijn er otters te zien… we gaan dan dus zéker terug!

Opa Frank is gezellig blijven eten. Ik (Lisa) had weer Rendang gemaakt. Bij wijze van bijzonderheid werd de maaltijd afgesloten met een sigaar van Hajenius (www.hajenius.com)… Nee, ik heb er geen gerookt… opa Frank en Jasper wel 🙂

3x Floris

zaterdag, januari 29th, 2011

Bubbel Jungle

vrijdag, januari 28th, 2011

Vanmiddag zijn we samen met Nikki en Max (en Natascha) naar Bubbel Jungle geweest. De heren waren lekker op dreef. Thijmen rende samen met Nikki rond, Floris vond het vooral mooi om head first van de glijbaan te gaan, en Max moest nog wel een beetje wennen. Lekker Fristy gedronken en daarna samen met mama thuis pizza gegeten!

Zwembad met Jasper

vrijdag, januari 21st, 2011

Thijmen is dol op zwemmen. Samen met zijn beste vriendje Jasper zijn we een middag naar Zwembad De Zijl geweest. De 2 heren hadden dolle pret en gingen wel 20 keer samen van de glijbaan (vanaf 6 jaar???) terwijl de papa’s vanuit het bubbelbad toekeken, en Floris zijn eigen gang ging. De foto is niet heel scherp, maar laat wel goed de lol zien die ze samen hebben!

Middagje Heiloo met oma Jacqueline

zondag, januari 16th, 2011

Vandaag zijn we naar Heiloo gegaan om de roots van Jasper in Heiloo te bekijken. Na een rondritje door Plan Oost zijn we met oma Jacqueline gaan lunchen. Het was alweer 2 jaar geleden dat we haar hadden gezien en voor Floris dus voor het eerst. Het was heel gezellig en de 2 heren hebben zich aan tafel erg goed gedragen en lekker gegeten. Daarna zijn we nog een wandeling gaan maken naar het hertenkamp en het speeltuintje.