Archive for november, 2010

Nauta Sinterklaas

zaterdag, november 27th, 2010

27 november was het weer zover: Sinterklaas kwam op kantoor van mamma aan de Amsterdamse Zuidas… De sint zag er een beetje warrig uit, maar ach de man wordt al zo oud… dat kan hem niet kwalijk genomen worden.
Oma was er ook gezellig bij! Oma had een prachtig pietenpak voor Floris gemaakt en een geweldige Sint outfit voor Thijmen… gauw even op mamma’s kamer aantrekken voordat we naar de Sint op de bovenste verdieping zouden gaan… maar nee, Pietje en Sintje in spé waren er niet voor te porren… (later die week wilden ze niet anders :-))

  

De Pauwenhof en Malkenschoten

vrijdag, november 5th, 2010

Begin november hebben we ons weer in de watten laten leggen in de Pauwenhof. We waren weer in de gebruikelijke samenstelling: Linda & Alderik met Huub, Cas en Splinter, Sabine & Paul met Philipine, Anne-Linde en Florentine, wij met de boys. Gewoon even geen boodschappen, was of andere noodzakelijke weekendmoetjes… borrel met bitterbal in de bar, zwemmen met de kids, een rondje in het bos rennen met Linda en bijkletsen! De kids hebben zich prima vermaakt met elkaar!

Zondagmiddag voordat we naar huis gingen nog even naar Kinderparadijs Malkenschoten en aansluitend frietjes bij de Mc. Een top weekendje voor het hele gezin 🙂

  
  
  

Fietsen!

maandag, november 1st, 2010

Thijmen fietst inmiddels! Eindelijk heeft de hang naar snelheid het gewonnen van de koppigheid :-). Floris doet ook zijn best… maar hij heeft nog even tijd om te oefenen op de driewieler…. hij wijst de weg wel als mamma duwt..