Archive for oktober, 2009

Floris ruim 4 maanden, Thijmen 27 maanden..

vrijdag, oktober 30th, 2009

Weer wat plaatjes van de jongens.. Floris draait zich inmiddels goed om. Het gevolg is dat hij voortdurend op zijn buik in de box ligt te spartelen. Natuurlijk raakt hij dan al snel uitgeput en dan is het heel zielig jammeren..
Thijmens ontwikkeling gaat ook voorspoedig. Hij kent al enorm veel woorden (en automerken) en kan ook steeds beter ‘verhaaltjes’ vertellen. Erg leuk allemaal.. De i-phone is ook een geliefd speeltje voor hem. Hij zoekt filmpjes op You Tube die gaan over graafmachines of Ferrari’s en speelt een spelletje blowfish.. moeiteloos vindt hij wat hij zoekt….

Floris met oma Thijmen Floris Lekker spelen op het grote bed Thijmen geeft Floris een kus... hmmm denkt Floris, dan hap ik in de speen.. Floris Floris in de box Pretbek en weer op de buik....

Herfstwandeling

zondag, oktober 25th, 2009

Vandaag na het middagslaapje van de jongens nog even een heerlijke herstwandeling gemaakt bij Meijendel. Lekker door de duinen naar het strand, even naar de golven kijken en weer terug. Bij de boerderij zouden we pannekoeken gaan eten, maar Thijmen had helaas geen trek en bleek bij thuiskomst koorts te hebben… we gaan het snel een keertje inhalen!

Duinwandeling Lachend in de wagen Samen even op het strand

Spelen met Jasmijn en Bas

zaterdag, oktober 17th, 2009

We hadden een gezellig huis vol: Jeroen, Claudia & Camila, Marianne, Gert, Jasmijn (3) en Bas (1). Thijmen vond dat wel erg gezellig. Even aan elkaar wennen, maar de schroom was al gauw verdwenen…

Samen naar Tractor Tom kijken... Bas kusjes vragen??

Broederliefde..

woensdag, oktober 7th, 2009

De blog-berichten hebben even op zich laten wachten. Ik ben weer aan het werk en Jasper heeft het razend druk. Regelmatig gaan we pas rond half twee slapen en staat de wekker om half zeven. Maar die wekker is Floris meestal voor omdat hij graag om half zes wel een slokje melk lust.. Korte nachtjes en erg weinig tijd voor het blog …
Hier toch gauw even een paar leuke plaatjes van de boys. Er is steeds meer interactie tussen die twee. Er is vooral ook interesse van Floris in Thijmen.. erg leuk! Floris kan enorm hard schreeuwen. We denken dat hij met al die stemoefeningen een goeie zanger wordt. We hebben hem maar alvast opgegeven voor Popstars.. (Patricia houdt van harde stemmen en jonge jongens, dus hij maakt een kans..)
Thijmen raakt steeds meer uit de peuterpubertijd en daar zijn we erg blij mee. De autogekte houdt aan (hij leert zichzelf nog steeds nieuwe automerken aan) en daarnaast is een liefde voor tractors en graasiengers (graafmachines) ontstaan..

Jeeehhh!! Samen TV kijken Thijmen en Floris
Thijmen klimt in de box om Floris zijn speentje te geven Samen op de bank onder Thijmens dekbed Beeroplegging...Floris alias Thijmen?