Archive for juli, 2009

Zwemmen…

dinsdag, juli 28th, 2009

En wat is er fijner dan met pappa zwemmen in het Jentjemeer??!!! Thijmen heeft eerst nog wat koudwatervrees.. Uiteindelijk met pappa samen helemaal naar de boerderij van Cornelis gepeddeld op de rubberen band… brrr op de terugweg wel een beetje koud geworden. Gelukkig had mamma warm eten gemaakt..

Vlindertjes om... Twijfel over of Thijmen wel het water in durft... Pappa vraagt zich af waar Thijmen nu blijft.. voorzichtig via het trapje.. ...en nu maar teuten op dat trapje.. Pappa is er al lang in... ...eindelijk in het water! drijven op het springkussen... dag mamma, we gaan naar de overkant!

Thijmens tweede verjaardag op JM

maandag, juli 27th, 2009

Op vrijdag 24 juli zijn we met twee auto’s (de BMW en de auto van Hisko) gepakt en gezakt naar Jentjemeer vertrokken. Heerlijk om daar weer te kunnen zijn! Zondag en maandag vierden we in kleine kring Thijmens tweede verjaardag. Uiteraard met BBQ en de nodige wijntjes. De viering was veel minder groots dan vorig jaar, maar dat had vooral te maken met de recente komst van Floris, werkdruk bij Jasper en het daardoor ontstane gebrek aan energie bij ons om iets groots op te zetten. Volgend jaar misschien weer wat uitgebreider. Thijmen heeft er naar ons idee in elk geval niet onder geleden 🙂 Hij heeft prachtige cadeautjes gekregen (veel ‘Cars’ spullen, puzzels, klei, kleurboeken, een echte racebaan, ‘aqua play’ en… een mondharmonica!).. en dit jaar een echte ‘Bliksem-taart’ voor knul…
Verder was er alle tijd voor varen (roeiboot, maar Thijmen kan ook al sloepvaren!). Floris vond het heerlijk om in de hangmat te ‘chillen’.. hij houdt niet zo van overdreven drukmakerij…

Bliksemtaart Lang zal Thijmen leven!! Bij oma Laura In de boom gezet... Op het podium met mijn nieuwe mondharmonica in de roeiboot achter de sloep.. Floris chillt in de hangmat Floris kijkt al heel helder de wereld in met 6 weken! Floris 6 weken!

Hartelijk dank!!!

vrijdag, juli 24th, 2009

Via dit blog willen we iedereen die we (nog) niet persoonlijk hebben mogen ontvangen maar ons wel een kaartje en/of cadeautje hebben toegestuurd heel hartelijk bedanken. We ontvingen echt heel erg leuke pakjes. Hieronder een kleine impressie….

Floris' eerste schoentjes.. Het broertje van Arnold van Serge en Aisah Een groot schaap van Geuko & Proudy Veel leuke kleertjes, waaronder 'tijgertje' van Restaurant Moeders in Amsterdam Twee 'bossen bloemen' van Chantall en Jesse Pooh van Amenah & Konrad en een Cap van Fritsje en Frans Lecluse

Ontdek websites van gevers:
www.fredbreebaart.nl (kunst)
www.moeders.com (heerlijk tafelen)
www.solofiore.nl (business support)

Floris 5 weken oud..

donderdag, juli 23rd, 2009

Floris is inmiddels vijf weken oud. Hoewel we het erg druk vinden met twee jongens genieten we natuurlijk ook heel erg veel van ze. Floris wil nog heel vaak drinken. Tien voedingen op een dag worden meestal wel gehaald. ’s Nachts moet ik zeker drie keer ‘aan de bak’, dat betekent maximaal 2 x 2 uurtjes slaap per nacht. Afgezien daarvan is Floris een heel makkelijk en lief kereltje, veel minder druk dan Thijmen.
Thijmen wordt maandag alweer twee jaar! Hij kletst al aardig en dan gaat het voornamelijk over auto’s. Elke ochtend komt hij gezellig bij ons op bed. Hij positioneert zich dan in het midden tussen ons in en vraagt dan ‘televisie aan?’ en vervolgens: ‘pappa pap halen?’ Als pappa dan niet snel genoeg gaat dan duwt hij Jasper langzaam met zijn voetjes richting de rand van het bed en merkt daarbij op: ‘pappa hupsekee?!’ En deze gang van zaken is tekenend voor Thijmen… hij weet precies wat en hoe hij iets wil, waarbij hij pappa en mamma voor zijn karretje spant… de toekomst belooft nog wat 🙂

Floris vijf weken

Floris op de Kaagweek

dinsdag, juli 14th, 2009

Na nog even een bui afgewacht te hebben zijn we samen met Hisko naar de Kaag gegaan om daar naar de laatste wedstrijd van de Kaagweek te kijken: de finale van de Regenbogen: Holland – Friesland. Helaas voor het spectakel dat er haast geen wind meer was, voor ons erg lekker om voor anker te gaan en aan boord te picknicken. Voor Floris was dit de eerste keer varen!

Regenboog: Holland - Friesland Kijkend over de schouder bij mama Lekker in de avondzon

Eén en al Floris

zondag, juli 12th, 2009

Lief Blue eyes Speen happen
Allemaal nog zo klein Bewonderend kijken we naar Floris Zoet

Floris

vrijdag, juli 10th, 2009

Floris, Floris, ja echt Floris.

Floris is geboren.

Een Koninklijke naam.
Een edele naam.
Een naam van een ridder, een strijder te paard.
Een naam met vele associaties en derhalve een boeiende naam.
Een naam waar naar wordt geluisterd.

Floris, weet je gerespecteerd, weet je geliefd, weet je gewaardeerd om wat je doet.

Floris, welkom in deze wereld. Een wereld waarin je veel zult meemaken, omdat jij net als jouw papa en mama of net als jouw mama en papa je eigen weg zult gaan. Elk moment weer ontdekkend en het leven belevend. Het wordt een mooi leven omdat het je dingen zal geven en het zal van je nemen, maar altijd zo dat je er van groeit.

Floris, geniet! Geniet van het leven en beleef het met volle overgave. Laat je omarmen met de liefde om je heen. Deel je leven en geniet van alles wat het te bieden heeft!

Voel je welkom, welkom op deze wereld!

Remco

Chillen op het strand

zondag, juli 5th, 2009

Aan het eind van de middag na een dagje lekker thuis wilde Thijmen toch echt nog even in de auto. Na zelf even achter het stuur gezeten te hebben ging hij achterin in zijn stoel zitten en sommeerde papa om achter het stuur plaats te nemen om met meneer een stukje te gaan rijden. Wat doe je dan? Samen even lekker chillen op het strand in Noordwijk!

Aan het eind van de dag nog even chillen op het strand Appelsap bij Branding Beachclub Gewoon lui!