Archive for november, 2008

Sinterklaas bij Nauta

zaterdag, november 29th, 2008

Vandaag kwam Sinterklaas langs bij mamma op kantoor in Amsterdam! Domme Sint en Pieten stonden eerst voor de deur van kantoor Rotterdam… Het was dus even wachten tot Sint en zijn gevolg met de trein op het WTC in Amsterdam aankwam… Maar het was het wachten waard.. Thijmen kreeg veel aandacht, pepernoten en een cadeautje!

met papa wat nou? Sint bij Nauta Thijmen bij de Sint Thijmen moet uitleggen waarom hij zo'n voorliefde heeft voor snelle auto's cadeautje uitpakken met papa

Thijmen loopt!

donderdag, november 27th, 2008

Vandaag is Thijmen precies 16 maanden en heeft hij vanavond besloten om dat te vieren door eindelijk te gaan lopen. Ja ja eindelijk, want we dachten al een half jaar geleden dat het bijna zo ver was aangezien Thijmen toen nog niet kroop maar al wel goed kon staan en aan 2 handen door de kamer kon rennen. Plots ontdekte hij toen toch nog het kruipen en was staan en lopen even niet meer interessant… tot vandaag dus! En het gaat hard, de kleine stukjes rijgen zich aaneen. Klein stukje lopen, vallen en meteen weer opstaan. Hij is er zelf ook heel erg content mee, en samen met ons kraait hij het uit en applaudiseert hij voor zichzelf. Allemaal ontzettend leuk om te zien!

Lunch

vrijdag, november 14th, 2008

Leuk joh, heb je net 5 minuten geleden na je middagslaapje in bad gezeten en krijg je een boterham met smeerkaas. Niets leuker om dan alle stukjes brood met je vingers uit elkaar te halen en dan met je handen door je net gewassen haar te gaan. Moet je de reactie van papa horen, echt lachen!! 😉

Update: Thijmen loopt nog steeds niet. Meer dan 6 kleine pasjes (nu alweer 3 weken geleden), is er niet van gekomen… Loopauto en brandweerwagen zijn favoriet! Op het kinderdagverblijf worden andere kinderen zelfs weggestuurd om zelf achter het stuur te kunnen kruipen. Woordenschat: Dag, Prsch (Porsche!), Opa (liefst heel vaak achter elkaar) en daarnaast nog een soort van papa, mama (of mapa om beide ouders tevreden te houden 🙂 ), oma, auto en boot.

Spelen met pappa en mamma

zondag, november 2nd, 2008

     

Herfst….

zondag, november 2nd, 2008