Archive for oktober, 2008

Klassenfoto

dinsdag, oktober 28th, 2008

Thijmen wilde niet alleen op de foto, maar wel met zijn klasgenootjes. Volgens ons heeft hij ook al een vriendinnetje.. kijk maar naar dat rechterhandje.. 🙂

Ortho

vrijdag, oktober 24th, 2008

Vanochtend weer samen met Thijmen naar de orthodontist geweest… je kan er niet vroeg genoeg bij zijn 😉 (Hij heeft naast zijn 8 tandjes nu een stuk of 3 kiezen.) Wanneer ik in de stoel lig, ligt Thijmen eerste rij op mijn buik mee te kijken wat de orthodontist allemaal in mijn mond doet. Hij vindt dat altijd erg interessant en wanneer de ortho even wegloopt, gaan zijn vingers naar mijn mond om ook even te kijken & voelen, en als het even kan pakt hij zelf ook wat instrumenten!

Piraat eiland

maandag, oktober 20th, 2008

Vlak bij huis, bij de Groenoordhallen, hebben we Piraat Eiland, een indoor speelparadijs met veel opblaas spring / klauter kussens. Echt iets voor Thijmen dus en daarom afgelopen vrijdag voor het eerst geweest. Hij moest wel een beetje wennen, veel oudere kinderen die heel hard aan het rennen en springen waren, dus wel een beetje eng nog. Gelukkig waren er ook leuke apparaten om in te zitten, zoals… een Porsche!


Wederom de Kaag en Smoelen

zondag, oktober 19th, 2008

dsc04260dsc04263dsc04273dsc04265

Nachtje LUMC…

donderdag, oktober 16th, 2008

We werden gisteren door het Kinderdagverblijf gebeld dat Thijmen de klauteraar uit het zicht op een vensterbank was geklommen en… er af was gevallen en onder het bloed zat. Waarschijnlijk alleen een wondje in zijn mond, maar hoe ernstig? Dus direct naar de EHBO van het LUMC. Het bleek gelukkig allemaal mee te vallen, maar omdat hij wel op zijn hoofd was gevallen moest hij toch een nachtje blijven ter observatie. Lisa kon daar gelukkig ook blijven slapen. Thijmen heeft het heerlijk gehad, heel veel aandacht, vreselijk vertroeteld, nieuw speelgoed, een TV boven zijn bed, wat wil je nog meer??!

Thijmen achter het stuur

vrijdag, oktober 10th, 2008

Onderstaande foto’s spreken eigenlijk voor zich, Thijmen neemt namelijk graag het heft (lees: stuur of roer) in handen!


Met pappa en mamma op de foto

maandag, oktober 6th, 2008

Van Jasper kreeg ik een photoshoot cadeau voor mijn verjaardag… Fotograaf Michel Klink was ook wel in voor een paar fotootjes van ons 3-en.. met Thijmen als middelpunt.. uiteraard 🙂

   

Fotomodel

maandag, oktober 6th, 2008

3 oktober

vrijdag, oktober 3rd, 2008

Als geboren ‘Leienaar’ moest Thijmen natuurlijk op 3 oktober naar de kermis ivm Leids Ontzet. Hij was erg onder de indruk van alle drukte, alle geluiden, de vele bandjes, alle lichtjes en alles wat bewoog. Eerst even de kat uit te boom gekeken bij een draaimolen. Veel kindjes, maar niet zo jong als Thijmen… is het nog een jaar te vroeg? Daarna door gelopen over de kermis en bij het reuzenrad aangekomen, dat moet lukken samen! Twee ronden hield hij zich rustig, maar bij de derde wilde hij toch ook wel even kijken wat er over de rand te zien was… Ik hield hem stevig vast! Aan het eind van onze ronde over de kermis toch weer bij de draaimolen aangekomen, en weet je wat? We doen het gewoon! Als ouder mag je mee op de draaimolen om je kind in de gaten te houden. Maar was helemaal niet nodig, want Thijmen vond het prachtig!! Daarna nog een rondje door de stad en even bij het concert van Van Velzen geweest, maar de handen van Thijmen gingen pas echt omhoog bij het horen van een lekker draaiende DJ!