Archive for juli, 2008

Floor was er ook!

woensdag, juli 30th, 2008

Thijmens achternichtje Floor van 2 1/2 maand oud kwam ook gezellig BBQ-en!

De dagen na het feest…

dinsdag, juli 29th, 2008

Na Thijmens verjaardag hebben we nog ruim een week genoten van het Jentjemeer. Thijmen vond het er heerlijk en had alle gelegenheid om met zijn kadootjes te spelen en af en toe mamma een beetje te helpen. Het autostuur dat Thijmen van Bas kreeg bleek een toppertje.. met hoge snelheid, scherpe stuurtechniek, knipperlicht naar links, muziek hard aan waande Thijmen zich op het circuit van Zandvoort. Bij pappa en mamma was het fotoboek van Jeroen, Claudia en Camila favoriet…

           

Plaatje

maandag, juli 28th, 2008

Stilleven

Nagekomen Berichten:

maandag, juli 28th, 2008

Zeilen met mijn familie uit Amsterdam

dsc_2120

En eetgewoonten

dsc_2131 dsc_2135 dsc_2136

… en het feest ging door tot in de late uurtjes..

zondag, juli 27th, 2008

Toen de jarige Job eenmaal in zijn bedje lag is het feest gewoon doorgegaan…

          

Thijmens 1e verjaardag op Jentjemeer

zondag, juli 27th, 2008

Zaterdag de 26ste vertrokken we gepakt en gezakt richting Jentjemeer om daar Thijmens eerste verjaardag te vieren. Rond de klok van drie kwamen we aan bij de boerderij van de familie Postma. Eerst alle spullen in de sloep geladen en naar het eiland gebracht waar Hisko ons verwelkomde. Terwijl ik de boel ‘ontpakte’ deed Jasper voor een weeshuis boodschappen. ’s Avonds kwamen Geuko en Proudie nog met de Zwerver aanmeren, vlak voordat een noodweer uitbrak. Wel gezellig met z’n allen in het huisje bij het geluid van donderslagen, krakende luiken en regen tegen de ramen gegeten en een kaartje gelegd. De volgende ochtend was het Thijmens grote dag… de zon brak door en onze knul kreeg een geweldige eerste verjaardag!

         

Foto’s…

vrijdag, juli 25th, 2008

Hier nog diverse foto’s die afgelopen periode zijn gemaakt. Samen boodschappen doen in de C1000 is een feest wanneer je in de auto-winkelwagen mag zitten! De speeltuin met wipkip en lachspiegel. Mijn eerste waterijsje is even wennen… En samen varen in onze boot, en ja, dan wil ik zelf ook wel even aan het roer!!!


Bezoek van Justus

dinsdag, juli 8th, 2008

Afgelopen zondag kwam vriendje Justus (7 maanden oud) bij Thijmen spelen. Thijmen had voor hem de grootste kiepauto van de speelgoedwinkel uitgekozen… Dus daar moesten de boys natuurlijk meteen mee spelen. Gelukkig vonden de pappa (Tristan) en mamma (Irena) van Justus het ook een mooi kado…

     

Varen op de Kaag

vrijdag, juli 4th, 2008

Vandaag was het weer een heerlijke zonnige dag om naar het recreatie veldje bij de Kaag te gaan. Na eerst even op het droge te hebben geoefend is Thijmen daarna met zijn bootje op de Kaag gaan varen waar hij erg veel plezier in had.

Zonder handen…

dinsdag, juli 1st, 2008

Staan kan Thijmen al goed.. zonder handen nog wel een beetje eng..