Archive for juni, 2008

Thijmen met mamma (en schaap)

zaterdag, juni 28th, 2008

  

Op mijn kamer

donderdag, juni 26th, 2008

Koetje duwen…

maandag, juni 23rd, 2008

Afgelopen weekend zelfs 2 keer naar de kinderboerderij geweest. Vrijdag bij Park en zondag bij ons in de wijk. Bij Park hadden ze zelfs een heel klein kalfje, liggend zelfs kleiner dan Thijmen. Thijmen vond het prachtig. Helemaal om het koetje te duwen… ehh aan zijn oren te trekken. Tja labels heh altijd heel erg interessant!

Kalfje bij kinderboerdeij Park Labeltje trekken

Toch waterpokjes en nog een kaartje van oma…

vrijdag, juni 20th, 2008

   

Nederland – Roemenië 2-0

woensdag, juni 18th, 2008


Met opa wandelen Ik denk er het mijne van... We gaan 2 wedstrijden kijken!
Samen met opa Samen aan de knoppen

Nederland – Frankrijk

zaterdag, juni 14th, 2008

Nadat opa mij had opgehaald van het kinderdagverblijf zijn we naar zijn huis in Den Haag gegaan om daar op het grote scherm in HD de wedstrijd Nederland – Frankrijk te bekijken. Papa kwam gelukkig ook en nam mijn mooie EK zetel mee, die ik van opa had gekregen, zodat ik de voorbeschouwing op de eerste rang kon aanschouwen. Helaas heb ik van de wedstrijd zelf weinig meer meegekregen… maar is het volgens papa 4-1 voor Nederland geworden! 🙂


Wie is die vent?

dinsdag, juni 10th, 2008

Op dinsdagmidag hebben papa en mama een oude vent geregeld om mij van mijn klasje te halen! Wat moet ik daar nou mee?Ken ik jou?

Ken ik jou?


Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd

Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd

Picknicken met pappa

maandag, juni 9th, 2008

Samen een heerlijke papa dag met lekker zomers weer, dus wat zullen we doen? Picknicken! In de buurt van waar we wonen is een heerlijk recreatie gebied aan de Kagerplassen, dus daar fietsen we zo naar toe. Eten, drinken, speelgoed en een half tentje meegenomen tegen de zon en eventuele wind. Na de boterham wilde Thijmen vooral naar het water lopen en met zijn voeten er lekker in, maar oeh dat was dan toch wel weer een beetje koud… Maar we hebben samen heerlijk van deze mooie dag genoten! 😀

           

Bootje varen…

zondag, juni 8th, 2008

Tja, aan het water wonen betekent dus veel varen… soms met het bootje van pappa en mamma (de mast staat er nog even niet op, dus kunnen we de grachten nog door…).. en soms met de sloep van Robert en Fleur..

Van ons laatste tochtje zijn niet zoveel foto’s.. mamma kwam met haar hoofd tegen een brug (heel suf van mamma :-)), de waterpret was dus van korte duur. Gelukkig viel het allemaal mee en kon de BBQ na een bezoekje aan het ziekenhuis gewoon doorgaan..

      

Een kaartje van oma…

zondag, juni 8th, 2008

Afgelopen donderdag werd Jasper door het KDV gebeld met de mededeling dat Thijmen te grazen was genomen door de waterpokken… ik boos (verdorie er heerst al 3 maanden waterpokken op het KDV.. kunnen ze daar dan helemaal niets tegen doen?), bezorgd om kleine Thijm en balen dat ons etentje in het water viel.. Maar het leek donderdagavond allemaal erg mee te vallen.. de twee vlekjes bleven er twee en op vrijdag leken het toch meer muggenbeetjes dan pokjes.. Enfin, inmiddels was iedereen al ingelicht over de pokjes van Thijmen en gewaarschuwd om uit de buurt te blijven… vals alarm.. en ach een beetje extra aandacht vindt Thijmen niet heel erg.. het leverde hem sowieso een kaartje van oma op..

Kaartje van oma Wat een lief eendje! Even lezen... 
kusje geven... kiekeboe eendje..