Archive for april, 2008

Opadag bij de Guppies

donderdag, april 24th, 2008

Vandaag werden wij verrast door de komst van Opa’s en een Oma. Mijn Opa Hisko kwam op bezoek, ik was wel verbaasd. Opa mocht kijken wat wij in de ochtend zoal deden, en hoe goed onze juffies op ons pasten. Zoals je op sommige foto’s kunt zien wist Daphne bij mij de juiste snaar te raken! Opa kon ook zien dat ik goed kon spelen met speeltjes zonder batterij en geluidjes. Daarna was het wel mooi geweest, ik naar bed in het cellencomplex#2 en Opa naar huis.

Is dat Opa? Mijn team, de Guppies Ik drink nog niet zo snel Lekker spelen... ... en maar schuiven Da's lekker... .. ik geniet er van Na wat rek en strek oefeningen... in bed en Opa naar huis

M’n eerste boot

zaterdag, april 19th, 2008

Papa en opa Hisko hebben mijn eerste bootje opgehaald, een Centaur uit Bruinisse. Na de te waterlating in Leiderdorp voer opa Hisko naar ons nieuwe huis. (helaas geen foto’s van de aankomst).

Onderweg, tijdens het terugbrengen van de trailer, heeft opa Hisko nog heerlijk op de Hellegatsplaten gewandeld, en wat runderen en paarden voor mij gefotografeerd.

Mijn Centaur achter opa's trekker M'n boot door Zoeterwoude Rijndijk
'n Stier gekiekt voor mij. Nog meer stieren (?) en paarden voor mij

Muisjes en een garage

zaterdag, april 19th, 2008

Ik ben bij Tante Aisah en Oom Serge geweest. ‘k mocht eerst de 6 muisjes bekijken, en daarna hadden ze een echte verassing. Ja mama, ik kreeg zomaar een echte verassing! Vroeger van Oom geweest. En mocht ik zomaar hebben. Heel lief. Dank je wel Oom Serge.

Kijken naar... zes muizen Serge's garage voor mij!

Thijmen aan boord

vrijdag, april 18th, 2008

Vandaag mocht ik met Papa en Opa de Scudder (HisShip/SeaTox/Zwabber?) inruimen. Mijn plek was onder het voordek. Papa had alle mogelijke speeltjes voor vandaag meegenomen, dus ik was wel in mijn schik. (Vooral met de Porsche van meneer Jan).

Mooie plek voor mij Hier blijf ik Een plaatje
Kijk mama... een auto! Het was een lange dag..

Zomaar een mamadag

maandag, april 7th, 2008

Thijmen is inmiddels ruim 8 maanden oud. Kruipen wil nog steeds niet lukken. Staan en stapjes zetten daarentegen gaat heel goed. Langzaamaan verbreedt zijn interesse en krijgt hij oog voor auto’s (tot grote vreugde van mama :-)). Behalve de blokkenwagen (zie foto’s) vindt Thijmen de zwarte Porsche die hij van mijn collega’s kreeg ook erg boeiend… wel weer bijzonder dat meneer de Porsch’ steeds ondersteboven legt om zo de motor en wielophanging beter te kunnen bekijken…. Jasper en ik denken dat het toch Delft wordt voor Thijmen…

PS: zoals je ziet heeft Thijmen heeft inmiddels twee tandjes..

Thijmen lounged in de box Thijmen ontdekt de blokkenwagen Thijmen met de blokkenwagen wat een mooie blokkenwagen lachen die wagen het bljft dikke pret!

Thijmen op kantoor

vrijdag, april 4th, 2008

Na de kinderboerderij moest Jasper natuurlijk nog even naar kantoor om een voorstel (campagne Unique) op te leveren…. Thijmen ging dus even chillen op het lounge kussen met een ijsbeer!

Kinderboerderij

vrijdag, april 4th, 2008

Twee vliegen in één klap: We hebben ontdekt dat er vlak bij ons nieuwe huis een hele grote kinderboerderij is en Jasper had op zijn papadag met Etienne en Marijne afgesproken. Dus niets leukers dan om met zn 4en naar de kinderboerderij te gaan, voor Thijmen de eerste keer dat hij alle dieren in het echt kon zien én aanraken: schapen, geiten, koeien, een varken, kippen, kuikentjes en konijnen. Hij vond het allemaal heel erg interessant, ook om samen met Marijne op de wipkip te zitten!

Marijne en Etienne Thijmen op de wipkip Samen op de wipkip
Thijmen en papa Geitjes