Archive for maart, 2008

Zondag

zondag, maart 30th, 2008

Vandaag moest Jasper bij KZ spelen en is Thijmen als supporter in clubkleuren meegegaan om aan te moedigen. Opa Hisko kwam tijdens de wedstrijd oppassen. Lisa is namelijk een lang weekendje skiën met haar werk. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen waardoor Leiden nu 2e staat en promotie dreigt! 😉

dsc_1876-1.jpg dsc_1879-1.jpg
Na de wedstrijd zijn we met zn 3en bij Hisko blijven eten. Thijmen had het wel moeilijk met zijn slaapje nadat hij Lisa door de telefoon ‘gesproken’ had. Waarschijnlijk miste hij haar wel een beetje, en dan ook nog een andere omgeving… Wel heeft hij weer laten zien hoe goed hij kan staan!

Thijmen bij Hisko thuis op de bank

Thijmen geschminkt

zaterdag, maart 29th, 2008

Opa Hisko mocht mij eten geven. Hoewel enkele happen der in gingen, ging er ook wel wat naast. Vandaar deze foto’s van mij, in een toenemende mate van schmink op mijn toet. Aanvankelijk was ik het niet zo eens met dit experiment maar toen ik het heft in handen mocht nemen ging het steeds beter (er naast).

Kom maar op Alles is toegestaan Zo kan ie wel Onder eigen regie

Volgens historische archiven gaat het over een of twee maandjes niet veel beter.

Gevoerd Jasper Lacht Genoeg is genoeg... Zelf doen

Thijmen in een optimist!

zaterdag, maart 29th, 2008

Nadat Thijmen lekker had uitgeslapen en in bad was geweest zijn we smiddags op zoek gegaan naar een buitenboordmotor voor onze nieuwe boot. Dus kwamen we ook bij een zeilwinkel waar ze zo waar een optimist hadden staan. Daar moest Thijmen dus even in, hij vond het erg interessant allemaal en ook de neerhaler moest even gecontroleerd worden!

Thijmen in een optimist

Weekendochtendritueel

woensdag, maart 26th, 2008

De weekenden zijn echt een feest! Geen wekker om half zeven om vervolgens elkaar pas weer rond acht uur ’s avonds te zien bij een snelle hap warm eten vlak voordat Thijmen naar bed gaat… In het weekend blijven we lekker lang op bed (of ga ik er even uit voor een rondje hardlopen), gaan we in bad, bakken we brood, persen we sinaasappeltjes en lezen we boekjes met Thijmen…. was het maar 7 dagen per week weekend :-)….

in het grote bed schaapje mag ook in het grote bed met al mijn vrienden in het grote bed in bad schuim op mijn hoofd in badjas op mama's schouders

Pasen

zondag, maart 23rd, 2008

Vandaag ben ik weer heel erg verwend met heel veel aandacht. Eerst lekker uitgeslapen en flesje melk bij papa en mama in bed. Terwijl ik met papa in bad zat had mama een uitgebreid paasontbijt gemaakt. Omdat mama nog wat moest doorlezen ben ik met papa even op stap geweest en heeft hij me meegenomen naar Hugo en Claudie waar ook opa Hisko, Roelf, Ciel, Nanneke en Oti waren. Toen we thuis kwamen waren inmiddels opa Frank en oma Henriëtte er om ons nieuwe huis te bekijken.

Omdat ik nog steeds niet kan kruipen heb ik vandaag wel heel trots laten zien dat ik heel goed kan staan als ik papa’s vingers mag vasthouden! 

Thijmen bij Oti op schoot

Wat over thuis

vrijdag, maart 14th, 2008

Een verslagje van minder leuke en leuke dingen, op een dag dat papa thuis op mijn 2e laptop werkte, en opa Hisko even langs kwam om mij motorisch wat meer op weg te helpen:

In de hoek gezet door opa Hisko Maar niet echt ongelukkig

Meer filmpjes:
Alsof ik dat leuk vind
Alle middelen ingezet om mij stil te krijgen!

Nu de leukere dingen: klooien op mijn 2e laptop en daarna heerlijk eten!
M’n 2e laptop
En nu eten

Zo maar op van Bemmelen

dinsdag, maart 11th, 2008

Hier een overzichtje van mijn aktiviteiten na mijn Guppy verblijf. Eten, in de spiegel kijken en weer eten. Een drukke avond!

Flesje na een harde dag arbeid Keten voor de spiegel

Omdat ik zo graag poseer!

Omdat ik zo graag poseer Zelfs tijdens mijn maaltijd

Wil meer maar kan niet….

maandag, maart 10th, 2008

Thijmen wil meer dan hij kan… kruipen wil bijvoorbeeld niet opschieten en dat frustreert hem mateloos. Hij begint heel fanatiek door op zijn buik met armen en benen van de grond met grote snelheid te trappelen. Dat vindt hij in eerste instantie prachtig… maar dan wordt hij moe en merkt dat hij met dat drukke getrappel nog geen meter is opgeschoten.. Thijmens stemming slaat dan snel om in gefrustreerde boosheid… dat is typisch Thijmen…

kruippoging kruippoging fanatiek trappelen Thijmen wordt moe.. Thijmen raakt gefrustreerd gefrustreerd en boos... kruipen lukt niet!

Nog meer typisch Thijmen: wegkijken als je hem aankijkt, altijd op schoot willen zitten, vrouwen vindt hij veel leuker dan mannen, linkshandig?, helemaal gek van kledingmerkjes, idem mama’s oorbellen, met de tong uit de mond fanatiek trappelen, eet het liefst eierkoek, appelstroop, kersenyoghurt en banaan, verstoppen onder schaap, spelen met zijn baby laptop en niet te vergeten… zijn ‘stopwoordje’: huh?

Boterhammetje eten

maandag, maart 10th, 2008

Thijmen eet sinds kort zelf zijn boterhammetje. Papa of mama moet het dan eerst een beetje roosteren, dan smeerkaas er op, in kleine stukjes snijden, op een bordje doen en Thijmen doet de rest. Liefst het bordje helemaal naar zich toe trekken, een stuk of wat stukjes brood in knuistje nemen en dan in de mond plamuren…

Op het KDV heeft Thijmen appelstroop ontdekt… dat schijnt hij nog lekkerder te vinden dan smeerkaas… mama at heel veel appelstroop tijdens haar zwangerschap… toeval?

boterhammetje eten boterhammetje eten proppen maar! lekker proppen lekkere smeerkees

Eerste tandje!

vrijdag, maart 7th, 2008

Gisteren is op het kinderdagverblijf Thijmens eerste tandje ontdekt. Het tandeloze bekkie gaat dus verdwijnen, weer een nieuwe fase, leuk! Het tandje is nog niet goed te zien, ook omdat meneer dat niet toe laat, maar zeker wel te voelen. Het is een ondertandje. Mama blij dat ze inmiddels geen borstvoeding meer geeft! 😉