Archive for januari, 2008

Half jaar!

zondag, januari 27th, 2008

Vandaag is Thijmen precies een half jaar oud, en zijn Lisa en Jasper dus ook een half jaar mama en papa, het begint bijna te wennen! 😉
Sinds een week heeft Thijmen zijn eigen kinderstoel, hij kan nu dus ook echt mee aan tafel eten. Alleen is er nu ook zo veel te zien, het is af en toe lastig om niet ergens door afgeleid te worden, zo ondervond ook oma Laura!

Eerste keer met zn 3en aan tafel! Zelf eten! Lachebek Blij met mama Oma komt oppassen Cool outfit

Mama terug uit Sri…

zaterdag, januari 12th, 2008

Zaterdag was het een emotioneel weerzien op Schiphol… Ik kon mijn mannen weer in de armen sluiten! Thijmen heeft het beduidend goed gehad met zijn papa. Zijn spekbeentjes en plofkoppie verraden dat meneer ruimschoots verwend is met fruit- en groentehappen. Een flesje van 180 cc adje is ook geen probleem meer 🙂

Het bezoek van Erik, Veronique* en mij (tezamen vormende onze low cost NGO: Small Help) aan Sri is erg goed geweest. We hebben veel kunnen doen. Zo hebben we o.a. een aantal scholen in Galle en Unawatuna weer blij kunnen maken met muziekinstrumenten en hebben we patienten in het kankerziekenhuis blij gemaakt met matrasjes (…sommige doodzieke broodmagere mensen liggen daar op de grond). Het was gewoon weer een indrukwekkende ervaring. Daarnaast was er ook ruimte voor ontspanning.. we hebben erg veel lol gehad met elkaar! Volgende keer Sri met Thijmen en Jasper!

(* met Wietse)

Thijmen wacht mama op Eindelijk verschijnt mama Thijmen krijgt muis Emotioneel weerzien Emotioneel weerzien Emotioneel weerzien Weer compleet Zoooo blij!

Mama in Sri

vrijdag, januari 11th, 2008

Afgelopen week was Lisa in Sri Lanka en stonden Thijmen en ik er alleen voor. Gelukkig ging dat prima, ook al was het af en toe best druk en ben je in je eentje veel minder flexibel. Jeroen, Claudia en Camila zijn voor de gezelligheid een avondje komen koken en Thijmen werd natuurlijk weer veels te veel verwend. Hieronder een paar foto’s van afgelopen week.

Blij in de box Zelf bellen met mama! Opa past avondje op zodat Jasper even kan gaan sporten Kado uitpakken met Claudia Oh wat is die ster mooi! Altijd lachen met Jeroen! 's-Ochtends chillen bij papa in bed Chill

Op visite in Epe (GLD)

zondag, januari 6th, 2008

Zondag 6 januari op visite bij Opa Hisko in zijn vakantietrailer te Epe. ’s Morgens al vroeg op stap, gelukkig had papa mijn eten en drinken meegenomen, want anders was het daar in Gelderland toch afzien.

Bij Opa Hisko op schoot De wandeling (voor Papa en Opa)

’s Middags een ommetje met bezichtiging van echte schapen. Alsof ik een schaap niet kende.
Maar al met al toch een geslaagd bezoekje.

Het uitzicht Ik was zeer geboeid