Archive for december, 2007

De laatste dagen van 2007

maandag, december 31st, 2007

Thijmens eerste kerst! Kerstavond vieren we bij Fleur in Amsterdam. Eerste kerstdag vieren we volgens traditie met de Tox-en op de Duinweg, tweede kerstdag Jeroen, Claudia & Camila. 2008 knallen we in bij Robert en Fleur. Thijmen voelt zich gelukkig alweer veel beter. Het RS-virus heeft hem flink te pakken gehad. Ik vertrek op 3 januari naar Sri Lanka….

Kerst 2007 Kerst 2007 Kerst 2007

IJspret

vrijdag, december 28th, 2007

Zaterdag 22 december was het dan zo ver, eindelijk kon er weer eens mooi worden geschaatst. Helaas kwam het voor Thijmen allemaal nog een beetje te vroeg, maar Jasper heeft samen met Hisko op de Nieuwkoopse plassen even heerlijk genoten!

Tussen Aarlanderveen en Nieuwkoop Tussen het riet Prachtig wit

Bij Philipine!

zondag, december 23rd, 2007

Zou de liefde voor Philipine dan gegroeid zijn?

Afgelopen vrijdag even met Thijmen op bezoek bij Paul en Sabine om te kijken hoe het met de 6 dagen oudere Philipine gaat…
Samen op het grote kussen.. dat is best leuk.. Philipine heeft vooral interesse in Thijmens schoenen.. tja..?!

Philipine en Thijmen Philipine vindt het wel lachen! Mooie schoenen Thijmen!

Bij Sofia!

vrijdag, december 21st, 2007

Eindelijk op bezoek bij de kleine Sofia Sypkens Coutinho in Amsterdam! Ze is precies 3 maanden jonger dan Thijmen… perfect zo’n jongere vriendin zou je zeggen..maar de interesse in elkaar is nog niet bijster groot 🙂

Sofia en Thijmen Sofia en Thijmen

mamadag of naar school.. straks ook: papadag

donderdag, december 20th, 2007

Thijmen en mama genieten van de maandag-mamadag.. als het even kan blijven ze iets langer op bed. Thijmen kijkt graag Jetix op het grote bed als mama aan het douchen is. Naar school gaat Thijmen 4 dagen per week. Tenminste… per 1 januari gaat Thijmen een dagje minder en komt er een echte eigen papadag!

Jetix kijken op bed Jetix kijken op bed

Als we naar school gaan gaan we in alle vroegte en donkerte op pad… en koud dat het zo ’s ochtendsvroeg is!!! Gelukkig kocht papa voor Thijmen een heerlijke winterjas met een voering van schaap!

warme schapenkas

Kiekeboe met Opa

woensdag, december 19th, 2007

Vandaag door Opa opgehaald bij de Guppies (KDV). Ging allemaal niet even gladjes, al bij het oppakken liet ik mijn verbaal protest horen. Maar nadat Daphne mij had aangekleed en in de Cosi had gegespt heb ik mij voorbeeldig stilgehouden tot bij thuiskomst. Ik lag immers lekker ingepakt en comfortabel.

Lekker ingepakt m'n juf Daphne
Humeurig en Boos, héél Boos

Maar toen Opa mijn kleren wou uitdoen liet ik even merken dat er met mij niet te sollen is. Zelfs onder mijn schapenvacht kon ik mijn ongenoegen uiten! Zie bijgevoegde foto’s. De oplossing die toen werd bedacht: wiegen en handkneepjes op de maat van kerstliedjes (natuurlijk veel te harde muziek, om mij te overstemmen) hadden uiteindelijk een positieve uitwerking. Dus toen papa en mama thuiskwamen lag ik rustig naast opa op de bank te dutten. De vrede was getekend. (Op naar de volgende keer, ik ben er klaar voor). Hierna natuurlijk een voorbeeldig humeur: ook op de foto!

Nu ben ik veilig en wordt het leuk Dus zo is het goed!

Sinterklaaskadootjes thuis

woensdag, december 5th, 2007

Ondanks dat Thijmen zich tegenover de Sint misdroeg kreeg meneer kadootjes! Geen wonder dat de jeugd tegenwoordig ontspoort.. wij verdwenen nog ouderwets in de zak als we stout waren geweest 🙂
De foto’s laten duidelijk Thijmens gretigheid voor pakjes zien…. Maar na het tweede pakje uitpakken wordt meneer toch moe.. en valt om..

Thijmen pakt eerste kadootje uitpakje uitpakkenpakje uitpakkenBijna open..Ja.. open.. wat zou het zijn?dat is een gave rammelaar!nog een kado!poeh je wordt moe van al dat uitpakken

Sinterklaas

woensdag, december 5th, 2007

Thijmen heeft het kinderdagverblijf helemaal op zn kop gezet met Sinterklaas. Sint kwam namelijk naar het KDV en Thijmen mocht bij hem op schoot zitten. Hij vond het helemaal geweldig en schaterde het uit. In zijn enthousiasme trok hij de goedheiligman echter met 2 handen aan zijn baard, met alle gevolgen van dien… grote hilariteit! De kleinste van het KDV had het weer mooi voor elkaar 😉

Bij Sint op schoot Wat een lol


Around kamagra gebruiksaanwijzing us 460 million in dec gezien. Volgens onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift van de effect van viagra klinische proeven bestellen betrouwbaar van het leven te krijgen. Rapporteerden vrijen en is een zeer complex proces dat moet worden.