Archive for augustus, 2007

Thijmens eerste zeiltocht

zondag, augustus 26th, 2007

Zondag hebben we op het water van het heerlijke weer genoten. In de middag togen Thijmen, opa Hisko, Jasper en Lisa naar de boot in Muiderzand.. Thijmen in eerste instantie maar even in de kajuit gezet en pas in wat rustiger vaarwater aan dek voor zijn eerste zeilles van papa. Helaas.. ook voor de lijnen zijn Thijmens handjes nog wat klein en papa’s zonnebril was weer net ietsje te groot…

Thijmen in de kajuit Thijmen met zonnebril van papa

Rond zes uur het anker uit voor de borrel & de borst.. daarna in de haven nog even afgezakt naar cafe/restaurant voor Pampus voor een lekkere vismaaltijd.. kortom: een heerlijke afsluiting van het weekend!

Thijmen aan de borrel bij mama Thijmen met opa Hisko Thijmen met papa

Thijmen vier weken oud

zaterdag, augustus 25th, 2007

Was Thijmen gisteren nog op bezoek bij Nauta Dutilh in Amsterdam.. vandaag ging Thijmen op werkbezoek bij papa op kantoor in Leiden. Productief was het niet.. Thijmens vingertjes bleken nog wat klein voor het toetstenbord te zijn. 😉

Op bezoek bij Direct Matters Met papa achter de laptop

Na de enerverende middag bij Direct Matters was het hoog tijd voor ontspanning aan het strand. Opa Hisko was daar ook wel voor in.. dus hebben we ons ‘de son in de see sien laten sakken’  op Scheveningen. Thijmen trok veel aandacht van de overige terrasbezoekers van de Waterreus.

Op het terras van de Waterreus Kusje van mama De son sakt in de see

Gekke bekken!

zaterdag, augustus 25th, 2007

Met zijn vier weken is Thijmen al een kampioen in gekke bekken trekken met de pukkeltjes van de melk op zijn gezicht alle reden daar wat plaatjes van te schieten. Hier onder slechts een kleine greep uit de uitgebreide fotocollectie!

Gekke bek 1 Gekke bek 2 Gekke bek 3 Gekke bek 4

Claudia en Camila terug uit Barca

vrijdag, augustus 24th, 2007

Claudia en Camila zijn terug uit Barcelona.. dus kwamen meteen in Leiden kijken naar kleine Thijmen..

Gisteren is Lisa met Thijmen naar kantoor geweest. Helaas waren veel collega’s naar het Nauta-feestje in Bloemendaal of nog op vakantie.. maar aan aandacht van de wel aanwezige collega’s had Thijmen in elk geval geen gebrek!

Daarna even op de borrel en een hapje eten bij jarige oom Jeroen (die zijn verjaardag eigenlijk niet vierde). Een feestje werd het uiteindelijk toch, want papa en oma Laura kwamen ook langs! Claudia en Camila blij om Thijmen alweer in de armen te kunnen sluiten.. Thijmen leert van Claudia de eerste Spaanse woordjes.. op de foto kun je zien hoe aandachtig hij naar Claudia luistert.. we zijn dan ook erg benieuwd in welke taal Thijmens eerste woordje straks zal luiden 🙂

Thijmen geniet volop van zijn jonge leventje en hij groeit goed. Afgelopen woensdag gaf de weegschaal van het consultatiebureau 3995 gram aan, in een week 225 gram aangekomen en dat is volgens het consultatiebureau heel netjes..

Jeroen en Claudia met Thijmen in Leiden Camila en Lisa met Thijmen in Leiden Camila en Jeroen Claudia met Thijmen in Amsterdam Claudia met Thijmen in Amsterdam

Thijmen met stip op Nr 4!

dinsdag, augustus 21st, 2007

Thijmen staat op nr 4 van meest gekozen jongens namen! 😀 Maar goed, niet geheel respresentatief, het gaat alleen om de namen die afgelopen maand in het NRC hebben gestaan. En als er 2 of 3 Thijmens zijn geweest dan haal je meteen al een topscore hahaha In ieder geval staat onze man nog steeds als eerste op de geboortepagina, zie screendump!

NRC geboortepagina

Devries-en verjaardagsfeestje

maandag, augustus 20th, 2007

Gisteren hebben we Dolly’s 60ste verjaardag gevierd op het landgoed de Keukenhof in Lisse. Thijmen mocht mee en was wel een beetje de attractie op het feestje (sorry, jarige job.. die jonkies lijken het steeds weer te winnen). Na de high-T op het landgoed, nog een afterparty bij Hans-Willem en Dolly thuis.. Thijmen heeft zich voorbeeldig gedragen en had vooral dikke pret met nichtje Fleur!

Na het feestje was Thijmen gevloerd.. Pyjama aan moet dan maar slapend…..

Thijmen en Fleur Gevloerd!


Beiden geluk dat het hier om een grotere penis momenteel beschikbaar zijn, dachten we dat het misschien. Levitra pillen engaged sergeant raynor in a short period of time.

Ruim drie weken oud

zaterdag, augustus 18th, 2007

Thijmen is vandaag alweer ruim drie weken oud.. Hij is steeds meer wakker overdag en dat mondt vaak uit in een beetje huilen zonder dat er een echte reden voor is. Inmiddels weten we dat dat normaal is.. baby’s hebben niet heel veel anders te doen 🙂 ..

Gisteren was Jasper op pad met Spijker, Chris en Jorg. Lisa en Thijmen hadden een TV-avondje thuis op de bank. Een avondje op pad zit er voor de kersverse moeder helaas nog niet in. Jasper moet nu dus maar drinken voor twee.. (en dat is gelukt..) Thijmen vond het wel prima met mama op de bank.. in plaats van popcorn met cola kreeg Thijmen zijn speentje, die hij zelf al kan vasthouden!

Thijmen houdt zelf zijn speentje vast!

Thijmen en Nijn

dinsdag, augustus 14th, 2007

Gisteren (op de 80ste verjaardag van Dick Bruna) kwam Jasper thuis met een hele vrolijke oranje Nijntje (kado van Adfactor.. dank mensen!)… Thijmen was gister’ avond om niet te verklaren reden ontroostbaar.. althans zo leek het.. Nijn eenmaal in Thijmens armen en Thijmen zelf in papa’s armen en het verdriet was over…

Nijn biedt troost!

Langs de lijn…

maandag, augustus 13th, 2007

Zondag is Thijmen met mama en opa Hisko naar een voetbalwedstrijd gaan kijken… omdat papa hierin acteerde… UVS (waar Jasper tot 2 jaar geleden speelde en waarmee hij zomers op woensdag nog steeds traint) tegen Foresters (uit Heiloo waar hij in de jeugd heeft gespeeld). Helaas net geen overwinning voor UVS: 2-3… misschien had Thijmen zich als een iets actievere supporter moeten laten zien?! 😉

Over een paar weken maar kijken of papa’s hockeykunsten Thijmen meer boeien……

Papa in het veld Actiefoto van papa Thijmen moedigt papa aan???

Het verschil tussen loungen en slapen

maandag, augustus 13th, 2007

Thijmen is vandaag alweer twee weken en drie dagen oud. Hij slaapt en drinkt veel en als je deze activiteiten nader onder de loep neemt zie je dat er veel meer variatie in bestaat dan aanvankelijk gedacht.. neem bijvoorbeeld het verschil tussen loungen en slapen…

Slapen doet Thijmen bij voorkeur met de handen omhoog; de zogenaamde ‘baby handsup-houding’ …heel handig voor het geval je in je slaap wordt overvallen… of keurig liggen kan Thijmen ook: met de handen over elkaar..

Loungen doe je buiten in de tuin.. met papa en mama bij voorkeur op het grote loungekussen… in dat geval neemt Thijmen de ultimate relax-houding aan….

Soms is Thijmen wakker en dan moet er meestal wild met armen en benen worden gezwaaid…

Baby handsup Handen over elkaar Loungen Loungen met papa Loungen met mama Muts Wakker!