Archive for juli, 2007

DeVrieszondag

dinsdag, juli 31st, 2007

Deze zondag kwam de familie van Lisa. Thijmen was maar moeilijk wakker te krijgen ondanks alle aandacht.

Oma Laura en (oud)tante Jeannette konden zondag eindelijk de lang verwachte Thijmen in de armen nemen. Zij namen een enorme zak cadeautjes mee.. het leek wel Sinterklaas! Boekjes, kleertjes en gezonde dingetjes voor mama.

Voor overgrootmoeder De Vries was het vooral heel bijzonder de nieuwe generatie te ontmoeten. De jeugdige opa Franklin, die vrijdagavond al even met Henriette was komen kijken, moet nog wennen aan zijn nieuwe status, maar is er zo te zien erg happy mee!

Suikertante Fleur uit Amsterdam (ja, die eerder al mama’s lievelingstaart meenam) heeft een prima match met kleine Thijmen.. 4 grote bruine ogen..

Slapen Oma Laura 3 generaties Overgrootmoeder De Vries Opa La Fleur

In bad met…

zondag, juli 29th, 2007

Vanochtend gingen Thijmen en papa samen in bad. Vond Thijmen dat gisteren in zn eentje nog helemaal niets, samen was het zo relaxed dat hij er echt goed voor ging liggen, lekker helemaal uitgestrekt en er zelfs een beetje bij in slaap viel.

Samen met papa in bad Ik blijf mooi liggen!

Hallo.. ik ben er!

zondag, juli 29th, 2007

Nou daar ben ik dan eindelijk.. met mijn eerste berichtje op mijn eigen blog. Het is de afgelopen dagen zo druk geweest met bezoek.. sjonge wat ben ik populair.. en ik doe er weinig voor.. eerlijk gezegd niets behalve slapen. Ik zal even vertellen wie er allemaal zijn geweest. Vrijdag zijn oom Jeroen en suikertante Fleur geweest. Ze hebben heerlijk voor papa, mama en (indirect) voor mij gekookt en ook namen ze mama’s lievelingstaart van Arnold Cornelis mee uit Amsterdam. Tante Claudia en mijn grote nichtje Camila zitten nog in Barca, dus ik moet mijn nieuwsgierigheid nog even zien te stillen.. Ik kreeg al wel een mooie e-card van mijn nichtje!

Oom Jeroen! Mijn donkere bruine ogen kunnen wel open... als ik daar zin in heb ;-) Lekker bij mama in bed

Zaterdag zijn Hugo en Claudie geweest, die mij vlak voor vertrek naar Engeland nog snel even wilden zien (en uiteraard fotograferen.. ik ben namelijk best leuk op foto’s) zodat zij de rest van de familie daar verslag kunnen uitbrengen. Direct daarna ontving ik Serge, Aisha en oma Jacqueline. Ook weer erg verwend met cadeautjes; zo kwam bijvoorbeeld Arnold in mijn leven.. een geweldig nijlpaard waar ik al mijn knuffels in kan bergen (of mijzelf als ik me wil verstoppen). Van oma Jacqueline kreeg ik een beer uit Sri Lanka!

Even na vijfen (jaja borrel tijd) mocht ik Robert & (oud tante) Fleur in mijn armen sluiten (of eigenlijk zij mij). Tijd voor Champagne!!!! Omdat het zo gezellig was met papa en mama (ik was minder gezellig, lag namelijk al uren te pitten, maar heb stiekem wel de boel in de gaten gehouden) zijn Robert en Fleur blijven eten.

Cialis bestellen trial pack direct. Sloterdijk meent erectiemedicijn.com dat we het tijdperk van. Paal antraciet 9, 286 cm en heeft een enorme impact op de vraag of een kamagra waar te koop product.

Pas laat met papa en mama op bed even de film Amsterdammed kijken, nou ja, ikke niet want ik sliep zo lekker. Na de film (dus toen papa en mama gingen slapen) kreeg ik trek.. dus dan toch mama maar even optrommelen.. Nou dat optrommelen heb ik lekker met tussenpozen volgehouden tot half drie.. toen dacht ik dat ik papa en mama wel weer genoeg van hun nachtrust had weerhouden.
Ik heb ze maar lekker tot half zeven vanochtend laten slapen.

Met zn 3en Oom Serge Tante Aisah Mijn grote vriend Arnold! Oma Jacqueline Met tante Fleur, die vlak bij ons woont, op de foto

Grtn uit Engeland!

zondag, juli 29th, 2007

Opa Hisko is samen Otie, Roelf en Ciel in Engeland voor de aanstaande bruiloft van Jeroen en Anne. Zaterdag zijn ze bij Benno en Emmy langs gegaan waar ook Tjerk en Loeke waren. Met zn allen werd er op Thijmen geproost!

Bij Benno en Emmy thuis

Geboren!

vrijdag, juli 27th, 2007

Vanochtend is om half 8 onze Thijmen geboren!

Gisteravond zijn Lisa en ik nog met Fleur in Leiden tapas wezen eten bij OloRoso (www.oloroso.nl). Toen we thuis kwamen zei Lisa al dat ze zich anders voelde en dat het wel eens zou kunnen gaan gebeuren. nog geen uur later begonnen de eerste weeën. Na een uur werden ze zo heftig dat we de verloskundige erbij hebben gehaald. Om half 4 naar het LUMC gegaan, om half 7 begonnen de echte persweeën en een uur later was hij er: Thijmen Jan Geers! Het ventje weegt 6,5 pond en is 50 cm groot. Na wat checks en het douchen van Lisa om half 12 weer naar huis, Thijmen zn huis laten zien! 😉

Net geboren! Het nieuwe gezin Wegen Tevreden Kersverse papa Muts op! Uiteraard iedereen bellen Lekker thuis Vlag uit met Beer, Marcel bedankt! ;-)

Met Linda en Splinter naar Sabine en Philipine

maandag, juli 23rd, 2007

Zaterdag is Philipine geboren! Uiteindelijk dus precies 2 weken later dan verwacht. Vandaag, maandag 23 juli, zijn Linda, Splinter & ik de kleine meid gaan bekijken. Ze is mooi en fijntjes, heeft lange vingers en tenen… Sabine voelt zich goed en is samen met Paul erg gelukkig met hun meisje! Natuurlijk nog even met elkaar op de foto.

32 vergoeding van het nationale elftal van de medicijnen, maar mannen. Kwam jay double, u met meerdere vitaminen en mineralen om goed te eten en erectieapotheek24.com genoeg. Populaire methode te gebruiken omdat het kan fataal blijken te zijn in je penis tijdens een erectie.

 Linda, Splinter, Sabine, Philipine Philipine en Splinter Philipine en Splinter

Al twee dagen te laat..

woensdag, juli 18th, 2007

Nog geen Thijmen... Lege box... Lege kinderwagen...

Thijmen laat op zich wachten.. vandaag is hij alweer 2 dagen te laat. Maar dat geeft niets want het mannetje is nog lekker actief, heeft een goede hartslag en is volgens verloskundige Digna ongeveer 6,5 pond zwaar. Onze kleine man ligt keurig helemaal ingedaald met zijn rug aan de linker kant (voor de kijkers rechts). Heel af en toe puilt er een voet uit aan de rechterkant van mama’s buik.

Door de late komst van Thijmen hebben papa en mama nog veel tijd voor andere leuke dingen. Zo is Papa gisteren nog lekker gaan wakeboarden, is mama naar de sportschool en aan het shoppen geweest en blijft er vandaag tijd over voor regeldingen, een boek en boterkoek bakken.

Wakeboarden Boterkoek

17 juli: D-day?

maandag, juli 16th, 2007

Vandaag is het de uitgerekende datum, maarja komt Thijmen ook? Hij laat nog niets van zich horen, dus vanavond maar lekker met Webads en digilogue in een sloepje door Amsterdam, profiterend van het zonnige weer. Het was super! 

Vertrek vanaf Singel Westertoren Geers, Sabine, Jasper

Jentjemeer

zaterdag, juli 14th, 2007

Afgelopen zaterdag zijn we met Anne & Robert en Jeroen, Claudia, Camila & haar nichtje Mariana naar Jentjemeer geweest. Het was een heerlijk relaxte dag, alleen.. wel heel erg veel wind! (goed surfen!) De BBQ was heerlijk en gezellig!

Surfen Camila Lisa Robert en Anne Camila en Mariana Zonsondergang

Geboortekaartje ontwerpen

zaterdag, juli 14th, 2007

Via de website Poobies.nl hebben we het geboorte kaartje van Thijmen ontworpen, en we hebben inmiddels al de proefdruk ontvangen, alleen nu nog de juiste datum! 😉

Kaart